Main Content Area

Vacature: Tekstschrijver/projectleider (32-40 uur)

Korte, creatieve tekstjes voor een app. Informatieve artikelen voor een contentplatform. Een contentstrategie voor een non-profitorganisatie. Advies over de klantreis voor een nieuwe commerciële website. Ben je er nog? Dan ben jij misschien degene die we zoeken. Want Schrijf-Schrijf heeft plek voor een nieuwe collega.


Wie ben jij?

Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring met tekstschrijven, interviewen en eindredactie. Bij voorkeur bij een bureau. Je weet hoe je een middelgroot project moet leiden of hebt daar op z’n minst affiniteit mee. Je voelt je thuis bij online ontwikkelingen en staat ervoor open om daar meer over te leren.

Wie zijn wij?

Schrijf-Schrijf is een ambitieus bureau voor communicatie en contentcreatie aan de Oudegracht in Utrecht. We maken pakkende content, communicatiemiddelen en campagnes voor heel diverse opdrachtgevers. Ook geven we advies en trainingen en sturen we de productie van communicatiemiddelen aan.

Wij bieden jou…
- een vaste werkplek in een fijne werkomgeving in hartje Utrecht (Oudegracht);
- een marktconform salaris (2.800 - 3.250 euro), afhankelijk van je ervaring en competenties;
- een team van leuke collega’s en een informele werksfeer;
- veel vrijheid en ruimte voor creativiteit en ondernemerschap;
- fijne extra’s, zoals uitjes, etentjes en een eindejaarsbonus;
- de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen via interne kennisdeling en cursussen/opleidingen;
- een pensioenregeling.

Spreekt dit jou aan?

Stuur ons dan je cv met een verrassende brief waarin je je kwaliteiten als tekstschrijver laat zien. (Alleen een cv? Dat beschouwen we niet als sollicitatie.)

Als je door de eerste selectie komt, nodigen we je uit voor een gesprek.

Mail je cv en brief vóór 10 augustus naar vacature@schrijf-schrijf.nl. Heb je vragen? Bel dan naar Schrijf-Schrijf en vraag naar Miriam Bruinooge of Eric de Frel (030 2314152).
--
Geplaatst op 11-07-2018