Main Content Area

Tekstschrijver/projectleider (32-40 uur)

Informatieve verhalen voor een contentplatform. Pakkende shortcopy voor een nieuwe app. Stevige interviews voor een non-profitorganisatie. Advies over de klantreis voor een commerciële website. Ben je er nog? Dan ben jij misschien degene die we zoeken. Want Schrijf-Schrijf heeft plek voor een nieuwe collega.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met professioneel tekstschrijven, interviewen en eindredactie. Bij voorkeur bij een bureau. Daarnaast heb je ook de skills om de productie van een website of relatiemagazine te coördineren. En je voelt je thuis in online communicatie en social media.

Wie zijn wij?

Schrijf-Schrijf is een ambitieus bureau voor communicatie en contentcreatie aan de Oudegracht in Utrecht. We maken aansprekende content, communicatiemiddelen en campagnes voor een groot palet aan opdrachtgevers. Vaak verzorgen we het hele traject: van concept tot en met publicatie. En via schrijftrainingen helpen we ook ánderen om betere content te maken.

Wij bieden jou…
- een vaste werkplek op een mooie plek in hartje Utrecht (Oudegracht);
- een marktconform salaris (2.800 - 3.250 euro), afhankelijk van je ervaring en competenties;
- een team met enthousiaste vakidioten;
- volop vrijheid en ruimte voor creativiteit en ondernemerschap;
- kansen om jezelf te ontwikkelen via o.a. cursussen/opleidingen;
- fijne extra’s, zoals uitjes, etentjes en een eindejaarsbonus;
- een pensioenregeling.

Spreekt dit jou aan?

Stuur ons dan je cv met een verrassende sollicitatie waarin je je kwaliteiten als tekstschrijver laat zien. (Alleen een cv? Dat vinden we iets te karig.)

Als je op onze shortlist belandt, nodigen we je uit om eens langs te komen voor een nadere kennismaking.

Mail je cv en sollicitatie zo spoedig mogelijk naar vacature@schrijf-schrijf.nl. Heb je vragen? Bel dan naar Schrijf-Schrijf en vraag naar Peter van der Mark (030 2314152).

--
Geplaatst op 5-11-2018