Main Content Area

Werken bij Schrijf-Schrijf

Bij Schrijf-Schrijf zijn we altijd op zoek naar ervaren talenten. Ben jij een kei in het schrijven van heldere, aantrekkelijke en verrassende teksten? Heb je ervaring met het adviseren van opdrachtgevers over hun (online) communicatie- of contentstrategie? En wil je werken bij een ambitieus bureau met leuke collega’s? Lees dan snel verder!


Gezocht: talent

Jij bent een creatieve tekstschrijver met een scherpe geest en een vlotte pen. Je gaat graag aan de slag met een diepgravend dubbelinterview, een kleurrijke reportage, een commerciële brochure, een zakelijke blog of een digitale nieuwsbrief. Je bent gewend om de vertaalslag te maken van de belangen van bedrijven/organisaties naar de wensen van de doelgroep. Bij teksten van anderen kun je de puntjes op de i zetten dankzij je kwaliteiten als eindredacteur. Deadlines schrikken je niet af, evenmin als snel schakelen tussen verschillende projecten. Herken jij jezelf hierin? Dan gaan we graag met je in gesprek. Wie weet wat voor moois daar uit kan rollen.

Wij zijn een bureau voor communicatie en contentcreatie aan de Oudegracht in Utrecht. Met negen eigenzinnige en bevlogen professionals bedenken en maken we aansprekende content voor communicatiemiddelen en kleine campagnes. Ook sturen we vaak de productie van die middelen aan. We doen dat voor een mix van non-profit en commerciële klanten. Van microcopy tot contentstrategie, van online platformen tot socialmediacampagnes en van brochure tot volledige magazines: we doen het allemaal.

We werken in een sfeervol pand aan de Oudegracht. Daar werken we, lunchen we, overleggen we (nooit te lang), maken we lol, schommelen we en borrelen we er op los. Vaak in volle vaart, maar we nemen altijd de tijd om elkaars werk nóg beter te maken. Ontwikkeling en bijblijven vinden we belangrijk, dus er is altijd ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen. Soms samen, anders individueel.

Even op een rij:

Wat heb je zéker:
- minimaal vijf jaar ervaring met:
* adviseren over (online) communicatie- en contentstrategieën;
* zelf pakkende teksten schrijven voor ‘oude en nieuwe’ media;
* interviews afnemen als input voor teksten;
* tekstuele eindredactie;
* contentprojecten leiden en meedenken over beeld en video en aansturen van fotografen.

Wat zijn pluspunten:
- Je hebt ervaring met werken aan klant- of bureauzijde.
- Je beheerst zoveel mogelijk van de volgende programma’s: Excel, PowerPoint, Adobe
Photoshop, MailChimp en Wordpress of een vergelijkbaar CMS-programma.
- Je hebt ervaring met AB testing, Google Adwords, Google Analytics, linkbuilding.
- Je woont in Utrecht of kunt op de fiets ons kantoor bereiken.

Wat bieden we:
- een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring en competenties.
- veel vrijheid en ruimte voor creativiteit en ondernemerschap.
- fijne extra’s, zoals uitjes, etentjes en een eindejaarsbonus.
- een pensioenregeling.

Enthousiast? Stuur een motivatie met cv naar miriam@schrijf-schrijf.nl of peter@schrijf-schrijf.nl.

--
Geplaatst op 16-05-2018