Main Content Area

Vacature: tekstschrijver (32-40 uur)

Een informatief verhaal uitwerken voor VodafoneZiggo. Pakkende shortcopy bedenken voor de app van Rabobank. Een dakloze interviewen voor het relatiemagazine van Kansfonds.  Klinkt als een leuke werkdag? Dan zoeken we jou! Schrijf-Schrijf heeft namelijk plek voor een nieuwe collega.


Wie ben jij?
Je hebt minimaal drie tot vijf jaar ervaring met professioneel tekstschrijven, interviewen en eindredactie. Het liefst bij een bureau. Daarnaast vind je het leuk om rechtstreeks te schakelen met opdrachtgevers over hun contentwensen.

Wie zijn wij?
Schrijf-Schrijf is een ambitieus bureau voor communicatie en contentcreatie aan de Oudegracht in Utrecht. We maken aansprekende content en communicatiemiddelen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Vaak verzorgen we het hele traject: van concept tot en met publicatie. En via schrijftrainingen helpen we ook ánderen om betere content te maken.

Wij bieden jou…
  • een vaste werkplek in hartje Utrecht (en goede thuiswerkvoorzieningen)
  • een marktconform salaris (2.800 – 3.350 euro), afhankelijk van je ervaring en competenties
  • een betrokken en hecht team met enthousiaste vakidioten die houden van een woordgrap
  • volop vrijheid en ruimte voor creativiteit en eigen initiatief
  • kansen om jezelf te ontwikkelen via o.a. cursussen/opleidingen
  • fijne extra’s, zoals uitjes, etentjes en een eindejaarsbonus
  • een pensioenregeling

Spreekt dit jou aan?
Stuur ons dan je cv mét een verrassende sollicitatie waarin je je kwaliteiten laat zien. En nee, wij hebben niet aan een half woord genoeg. Dus alleen een cv beschouwen we als niet-verzonden.

Mail je cv en sollicitatie voor 14 november naar vacature@schrijf-schrijf.nl. Heb je vragen? Bel dan naar Schrijf-Schrijf en vraag naar Peter van der Mark (030 2314152).

--
Geplaatst op 29-10-2020